friluftsformidler@gmail.com 21311514

Friluftsformidler.dk

Kontakt

Kontakt.

Friluftsformidler.dk

CVR-/SE-NR : 35767630

Mia Rafn Hansen
Stendyssevej 37
5380 Dalby

Jeg træffes lettest på hverdage imellem kl. 9.00 og 16.00
Formidlinger skal bookes telefonisk eller via. mail.
Mobil : 21311514
For forspørgsler e-mail : friluftsformidler@gmail.com

             I henhold til Covid19 overholder formidlinger altid de gældende sundhedsanbefalinger.   

  Privatlivspolitik hos Friluftsformidler.dk Naturvejleder ydelser

  • Når du booker er forløb, giver du samtidig en række oplysninger, det er nødvendigt for os at have i forbindelse med dit kundeforhold. Vi passer godt på de oplysninger, du har givet os om dig.
  • Vi lægger aldrig personlige data ud på hjemmeside eller facebook.
  • Vi gemmer kun dine oplysninger efter endt formidling eller kursus, hvis du fortsat er kunde efter endte  henvendelser/formidling hos Friluftsformidler.dk på mail.
  • Vi bruger kun billedere til facebook og hjemmeside uden ansigtsgenkendelse.
   • Hvis vi ønsker at bruge billedere med ansigtsgenkendelse eller bruge indlæg med personlige oplysninger, vil der altid indhentes en skriftlig tilladelse forinden upload.
  • Vi sælger aldrig dine oplysninger videre til tredje part.

Forsikring i henhold til formidlingsforløb  – I henhold til hændelige uheld og skader der kan opstå under formidling med naturvejlederen, henviser Friluftsformidler.dk til, at det forventes, at institutioner og private har egen ulykkes/ansvarsforsikring, som dækker deltagere/en. Deltagelse sker på eget ansvar og Friluftsformidler.dk kan ikke gøres ansvarlig for hændelige uheld. – Naturvejlederen tager ansvar for sikkerheden under aktiviteter i form af: orientering om sikker brug af naturen, planter og friluftslivs udstyr, tager højde for sikker færden og evt. vejrmæssigt kritiske forhold, har kendskab til brug af førstehjælpens 4 hovedpunkter og medbringer altid opdateret nødhjælpskasse, samt mulighed for at kontakte beredskab via. telefon.