friluftsformidler@gmail.com 21311514

Friluftsformidler.dk  Naturvejleder ydelser

Tilbud til voksne


Alle kan booke et Naturvejleder formidlingsforløb. Forløb kan tage afset fra det I har behov for og forløb planlægges ud fra dit/jeres ønsker for formidlings arrangemementer, kursus, session eller undervisning.

Fokus for formidlingsforløb eller kurser for voksne kan være:

Vild mad kurser for voksne – Lær hvilke planter der er spislige delikatesser og oplev naturens lækre råvarer sammensat i en menu I selv tilbereder, udfra hvad i har sanket på lokaliteten guidet af naturvejlederen. Varighed: 3timer

Kurset kan udvides og være over et tema med bålmad og lidt basic friluftsliv.

 

Natur opmærksomheds eller naturbadnings kurser med “Øget sundhed i naturen som fokus Hvordan bruger du naturen aktivt som alternativ helse i din hverdag. Lær enkle metoder at udfordre, samt håndtere stress og andre mentale problematikker på, gennem ophold og øvelser i naturen.  Tilbydes for små hold af voksne, seniorer eller unge. Varighed: 3-4 timer og eller et længere forløb over en periode.

Ro i sindet i pagt med naturen 🙂

Kurset for dig der mangler en måde at finde energien tilbage i hverdagen og har lyst til at færdes i naturen sammen med en lille gruppe af andre. At bruge naturen til at restituere og skabe hvile, har været brugt af mennesket igennem årtusinder og mange studier viser os også i dag hvordan naturen kan hjælpe, helbrede og give positive sundhedseffekter mentalt og fysisk.

Har du lyst til at finde din ro, energi og glæden hos dig selv ved at bruge naturen som platform, for en oplevelse af samhørighed og mindfull oplevelser? – Så er det lige noget for dig at deltage i dette kursus.

Hvis du føler dig stresset, presset, døjer med noget angst eller depressivt – vil naturen og roen vi skaber sammen, kunne hjælpe dig tilbage på sporet, hvis du er villig til at give slip og lade dig bade i natur, stilhed og ro.

Kurset varer 3 timer over eks. 8 gange Antal deltagere min. 4 og max.12 personer – Kurset tilbydes til private grupper, personalegrupper, sundhedsforvaltninger, skoler Ta´kontakt for at høre om muligheder 🙂

Som noget nyt 🙂 tilbyder naturvejlederen Session til enkeltpersoner pris 850kr./pr. gang for 2 timer (en session med “Ro i sindet i pagt med naturen” er på minimum 2 timers varighed).

 

Teambuilding og samarbejdsøvelser i naturen.
At arbejde med nogle sjove og udfordrende samarbejdsøvelser og lege i naturen. Formålet er at øge et indblik i samarbejds nødvendighed, for at et teamwork fungerer. Vi ser her hinandens ressourcer – hvem der er bedst til hvad og til fælles brug for at gruppens teamwork kan fungere. Fokus holdes positivt og givende. At alle er gode til noget at alle kan være med. Aktiviteter kan være bueskydning, koordinerings øvelser, bygge øvelser, udfordrende øvelser på sanserne. Eller et tema eks. vinterbadning med egen bygget svedhytte.
Varighed: 3-4 timer

Ta´ kontakt for at høre mere om hvad naturvejlederen kan gøre for lige netop jer – måske er der noget andet I havde forstillet jer vi kan skrue sammen specialt til jeres gruppe 🙂