friluftsformidler@gmail.com 21311514

Friluftsformidler.dk

Tilbud til voksne

Alle kan booke et Naturvejleder formidlingsforløb. Forløb kan tage afset fra det I har behov for og forløb planlægges ud fra jeres ønsker for formidlings arrangemementer, kursus eller undervisning.

Fokus for formidlingsforløbet med naturvejlederen kan være:

Vild mad kurser for voksne – Lær hvilke planter der er spislige delikatesser og oplev naturens lækre råvarer sammensat i en menu I selv tilbereder, udfra hvad i har sanket på lokaliteten guidet af naturvejlederen. Varighed: 3timer

– Natur opmærksomheds eller naturbadnings kurser med “Øget sundhed i naturen som fokus” Hvordan bruger du naturen aktivt som alternativ helse i din hverdag. Lær enkle metoder at udfordre, samt håndtere stress og andre mentale problematikker på, gennem ophold og øvelser i naturen.  Tilbydes for små hold af voksne, seniore eller unge. Varighed: 3-4 timer og eller et længere forløb over en periode.

-Teambuilding og samarbejdsøvelser i naturen.
At arbejde med nogle sjove og udfordrende samarbejdsøvelser og lege i naturen. Formålet er at øge et indblik i samarbejds nødvendighed, for at et teamwork fungerer. Vi ser her hinandens ressourcer – hvem der er bedst til hvad og til fælles brug for at gruppens teamwork kan fungere. Fokus holdes positivt og givende. At alle er gode til noget at alle kan være med. Aktiviteter kan være bueskydning, koordinerings øvelser, bygge øvelser, udfordrende øvelser på sanserne. Eller et tema eks. vinterbadning med egen bygget svedhytte.
Varighed: 3-4 timer

Ta´ kontakt for at høre mere om hvad naturvejlederen kan gøre for jer 🙂